Herfst Doodles met Waterverf

 


Hallo allemaal, welkom terug bij Leren met Anita en Suzanne!

Vandaag delen we een aantal platen waarmee kinderen in drie stappen een herfst doodle leren tekenen. Je hebt hiervoor alleen waterverf en zwarte fineliners nodig. (Wij gebruiken deze van de HEMA) 

Afhankelijk van het niveau van je groep kan je ze daarna uitdagen om zelf een soortgelijke doodle te bedenken. Er zijn een hoop leuke dingen waar je zo'n waterverf doodle van kunt maken!

De platen kan je uitprinten zodat kinderen individueel aan de slag kunnen, maar we hebben de platen ook aangepast tot presentatiesheets. Zo kan je de stappen groot op het bord laten zien en kunnen ze tegelijk aan de slag!

Je kunt de platen ook op google classroom zetten, zodat de kinderen thuis aan de slag kunnen tijdens bijvoorbeeld een quarantaine periode.

Heeft jouw groep iets prachtigs gemaakt? Deel vooral foto's in onze Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/lerenmetanitaensuzanne of tag ons op Instagram @lerenmetanitaensuzanne!

Veel doodle plezier!

Groetjes,

Anita en Suzanne

Tip: Klik hier of op een plaat om het bestand voor de platen te downloaden en klik hier of op een presentatiesheet om de presentatie te downloaden!









Reacties